Train de Trainer programma

Ben jij een zorgprofessional die haar/zijn deskundigheid wil delen?

Ben jij, net als Renske, expert in de palliatieve zorg?
Zou je het leuk vinden om trainingen te geven?

In het afgelopen jaar zijn er bij FiniVita al meer dan 40 professionals opgeleid tot trainer palliatieve zorg. Samen zetten zij zich in voor de uitrol van de vernieuwde Basisscholing Palliatieve Zorg.

Didactische vaardigheden kun je bij ons opdoen. Wij ontwikkelden en vernieuwden het train de trainer programma. Lees hieronder meer!

Hoe word je een trainer?

Leer hieronder meer

Please login to send your request!
We bieden een train de trainer programma wat als volgt is opgezet: 1. Een e-learning met uitleg over blended learning, het toepassen van werkvormen en behandelen van de inhoud van interactieve sessie 1 en 2 aan de hand van een basispowerpoint. 2. Webinar òf face-to-face bijeenkomst: Gelegenheid voor vragen (n.a.v. de e-learning) + in groepjes uitéén en een werkvorm ontwikkelen / toespitsen op palliatieve zorg. 3. Trainersoefendag: oefenen en feedback ontvangen bij het geven van de twee interactieve sessies. Trainers wisselen de rol van cursist en trainer af zodat iedereen oefent en feedback geeft. 4. Terugkommomenten voor trainers (4 keer per jaar a 2 uur) om ervaringen uit te wisselen en op bepaalde thema’s verdieping te ontvangen. Daarnaast bieden we je: ➢ Een gevarieerde functie die goed te combineren is met je huidige baan. ➢ Een marktconforme vergoeding. ➢ Een kans om je kennis en vaardigheden over te dragen aan collega’s. ➢ Ontwikkeling in vaardigheden op het vlak van didactiek en coaching. ➢ Deel uitmaken van een bevlogen en betrokken team en ondernemende organisatie. ➢ Een breed scala aan organisaties in de zorg waar je mogelijk ook voor ingezet kan worden. ➢ Data- en lestijden worden in overleg.
Wil je meer weten? Stuur dan een korte motivatie naar thera@finivita.nl. Zij stuurt je het profiel en alle overige informatie. Ben je werkzaam bij één van onze partners of klanten en wil je intern trainer worden, dan zullen we je vraag doorzetten naar onze contactpersonen binnen jouw organisatie. Note: Er is gekozen voor de functienaam Trainer vanwege de focus op het bewerkstelligen van gedragsverandering middels het trainen van de deelnemers in vaardigheden die goede palliatieve zorg bevorderen. Tegelijkertijd bevindt de ‘trainer’ zich ook geregeld in de functie van Opleider (overdragen van kennis) en Coach (van ambassadeurs).