FiniVita 2.0 is van start. Aan de nieuwe website wordt gewerkt.

Onderwijs

Ons onderwijs en onze cursussen worden veelal gegeven door deskundige zorgprofessionnals uit onze Leerhuizen. Dit zijn voorlopers qua kennis en ervaring en juist deze kennis en ervaring brengen zij graag over aan hun collega’s (incompany scholing) of aan ieder ander die zich inschrijft voor ons onderwijs en onze cursussen (open inschrijving).

Wij geloven in het incompany trainen van jouw medewerkers

PROGRAMMA PALLIATIEVE ZORG

Een deel van ons aanbod bestaat uit een programma waarin e-learning en meerdere interactieve sessies gecombineerd zijn. Het gaat hier om de basisscholingen palliatieve zorg voor zowel V&V niveau 2 als V&V niveau 3 en 4. Ook in deze methode streven we naar trainers afkomstig uit de eigen organisatie. Zij worden door FiniVita opgeleid tot trainer in dit programma. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

De kracht van incompany trainen

Wij geloven in het incompany trainen van jouw medewerkers! Incompany trainen verbindt en versterkt. Medewerkers zullen na afloop van de scholing meer ruimte voelen om elkaar op te zoeken en leervragen uit te wisselen.

 

Onderwijs

Wil je jouw medewerkers de mogelijkheid bieden om haar/zijn kennis te verbreden op het gebied van palliatieve zorg? Dan is een incompany scholing zeker een optie. En staat de scholing die je zoekt niet in ons aanbod, mail ons en we kijken graag met je naar de mogelijkheden.