“Met mensen werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling is onze grootste passie.”

FiniVita is een initiatief van Stichting Leerhuizen Palliatieve Zorg. Wij worden ondersteund door 6 zorgorganisaties: Laurens, Lelie zorggroep, Aafje, de Zellingen, Sonneburgh en Cedrah. Deze zorgorganisaties vinden het belangrijk dat haar medewerkers goed worden toegerust op het gebied van palliatieve zorg. 

cropped-favicon-kleur.png

Wil jij jouw kennis op het gebied van Palliatieve Zorg verbreden?

Onze workshops, basisscholingen, trainingen en masterclasses zijn ontwikkeld voor én door zorgprofessionals. Hierdoor sluit dit feilloos aan bij wat er op de werkvloer speelt.

Door onze interactieve vorm van werken én trainers die nog met de voeten in de klei staan kunnen wij jou verrijken met alles wat jij wil weten op het gebied van palliatieve zorg. Wel zo fijn!

Palliatieve zorg écht in de organisatie inbedden?

Wil jullie organisatie zorgmedewerkers toerusten op het gebied van palliatieve zorg? Heb je al (deels) expertise in huis maar ontbreekt het aan een onderwijsprogramma?

Wij inspireren jouw medewerkers om de kennis die zij al hebben nog beter in de praktijk toe te passen, te verdiepen en te delen. Voor jouw organisatie betekent dit dat patiënten en naasten de zorg naar verwachting (nog) beter zullen waarderen, en jouw medewerkers komen nóg meer tot hun recht.

Nieuwsgierig naar onze methodiek?

AANBOD

Ontmoet ons kernteam

Marieke Groot

Directeur

Florentine Geluk

Manager Ontwikkeling en Onderwijs

Thera Bravenboer

Projectleider Onderwijs

Lotte Vonken

Trainer

Suzanne Spijkerman

Secretaresse

Mariëlle van den Biggelaar-Vons

Opleidingscoördinator

Onze partners

Voor én door zorgprofessionals