Intervisie

Intervisie is een manier om in kleine groepen aan kennis- en persoonlijke ontwikkeling te werken. Thema's uit de dagelijkse praktijk van zorgen voor mensen met een levensbedreigende aandoening en hun naasten worden ingebracht door een van de team- of groepsleden en aan de hand van een (te kiezen) intervisiemethode wordt het probleem gezamenlijk stap voor stap ontrafeld. Dit helpt om anders hiernaar te gaan kijken en stimuleert daardoor (nieuwe) mogelijkheden om met het probleem om te gaan.
intervisie

Bij FiniVita begeleiden een deel van onze trainers op regelmatige basis intervisiebijeenkomsten van bijvoorbeeld teams uit een hospicevoorziening of een thuiszorgteam met veel aandacht voor palliatieve zorg. Doel van deze begeleiding is niet om de deelnemers scholing te geven, maar om ze te ondersteunen bij het anders kijken naar de situatie en daardoor beter zelf en als team kunnen handelen.

 

 

 

Adviesgesprek

Ben je geïnteresseerd in wat onze begeleiding van de intervisie voor jouw team of groep kan betekenen? Of wil je ondersteuning bij het zelf opzetten van een intervisiegroep in jouw organisatie om jullie palliatieve zorg te verbeteren? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wij denken graag met je mee.

Ga vrijblijvend met ons in gesprek!

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze trainingen op gebied van palliatieve zorg