Sectoren

Ons onderwijs en onze cursussen worden veelal gegeven door deskundige en didactisch toegeruste zorgprofessionnals. Zij zijn voorlopers qua kennis en ervaring en juist deze kennis en ervaring brengen zij graag over aan hun collega’s (incompanyscholing) of aan ieder ander die zich inschrijft voor ons onderwijs en onze cursussen (open inschrijving).

Wij geloven in het incompany trainen van jouw medewerkers

PROGRAMMA PALLIATIEVE ZORG

Een deel van ons aanbod bestaat uit een blended programma waarin e-learning en meerdere interactieve sessies gecombineerd zijn. Het gaat hier om de basisscholingen palliatieve zorg voor zowel V&V niveau 2, V&V niveau 3 & 4 en de basisscholing voor professionals uit de Verstandelijk Gehandicapten Zorg. In onze blended basisscholingen streven we naar trainers afkomstig uit de eigen organisatie. Zij worden dan door FiniVita opgeleid tot trainer in dit programma. Neem voor meer informatie contact met ons op.  

 

De kracht van incompany trainen

Wij geloven in het incompany trainen van jouw medewerkers! Incompany trainen verbindt en versterkt. Medewerkers zullen na afloop van de scholing meer ruimte voelen om elkaar op te zoeken en leervragen uit te wisselen. 

 

Onderwijs

Wil je jouw medewerkers de mogelijkheid bieden om hun kennis te verbreden op het gebied van palliatieve zorg? Dan is een incompanyscholing zeker een optie.  En staat de scholing die je zoekt niet in ons aanbod, mail ons en we kijken graag met je naar de mogelijkheden. 

 

Adviesgesprek

Ben je geïnteresseerd in wat onze begeleiding van de intervisie voor jouw team of groep kan betekenen? Of wil je ondersteuning bij het zelf opzetten van een intervisiegroep in jouw organisatie om jullie palliatieve zorg te verbeteren? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wij denken graag met je mee.

Ga vrijblijvend met ons in gesprek!

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze trainingen op gebied van palliatieve zorg