Ontwikkeling Kopiëren

Samen met hogescholen en universiteiten werken we aan wetenschappelijk praktijkgericht onderzoek. Ook op deze manier dragen we bij aan het verbeteren van de palliatieve zorg. Voor nu en voor de zorg van morgen.

Verminderen van het lijden en het optimaliseren van de kwaliteit van de laatste levensfase

Optimaliseren

Het doel van palliatieve zorg is het verminderen van lijden en het optimaliseren van de kwaliteit van leven van mensen die te maken hebben met een levensbedreigende aandoening of kwetsbaarheid. Onze Leerhuizen zijn broedplaatsen waarin continu hieraan gewerkt wordt. En zorgprofessionals uit onze Leerhuizen leveren daarnaast door het geven van onderwijs een actieve bijdrage aan het verbeteren van palliatieve zorg. Zij verzorgen onderwijs zowel in hun eigen organisaties als daarbuiten.

 

Professionals

Onze workshops, basisscholingen, trainingen en masterclasses zijn ontwikkeld voor én door zorgprofessionals. Hierdoor sluit dit feilloos aan bij wat er op de werkvloer speelt.

 

Adviesgesprek

Ben je geïnteresseerd in wat onze begeleiding van de intervisie voor jouw team of groep kan betekenen? Of wil je ondersteuning bij het zelf opzetten van een intervisiegroep in jouw organisatie om jullie palliatieve zorg te verbeteren? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wij denken graag met je mee.

Ga vrijblijvend met ons in gesprek!

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze trainingen op gebied van palliatieve zorg