FiniVita 2.0 is van start. Aan de nieuwe website wordt gewerkt.

Ontwikkeling

Samen met hogescholen en universiteiten werken we aan wetenschappelijk praktijkgericht onderzoek. Ook op deze manier dragen we bij aan het verbeteren van de palliatieve zorg. Voor nu en voor de zorg van morgen.

Verminderen van het lijden en het optimaliseren van de kwaliteit van de laatste levensfase

Optimaliseren

Het doel van palliatieve zorg is het verminderen van lijden en het optimaliseren van de kwaliteit van leven van mensen die te maken hebben met een levensbedreigende aandoening of kwetsbaarheid. Onze Leerhuizen zijn broedplaatsen waarin continu hieraan gewerkt wordt. En zorgprofessionals uit onze Leerhuizen leveren daarnaast door het geven van onderwijs een actieve bijdrage aan het verbeteren van palliatieve zorg. Zij verzorgen onderwijs zowel in hun eigen organisaties als daarbuiten.

 

Professionals

Onze workshops, basisscholingen, trainingen en masterclasses zijn ontwikkeld voor én door zorgprofessionals. Hierdoor sluit dit feilloos aan bij wat er op de werkvloer speelt.

 

Adviesgesprek

Vrijblijvend sparren over een samenwerking op cursusgebied of een scholingsprogramma opzetten met onze ervaren trainers? Wij staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je zonder verplichting wijzer te maken over onze mogelijkheden. Hoe groot of klein je vraag ook is: FiniVita staat voor je klaar!

 

Wij denken graag met je mee.

Ga vrijblijvend met ons in gesprek!

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze trainingen op gebied van palliatieve zorg